Beernem kijkt verder | Stijn Streuvelsstraat
641
post-template-default,single,single-post,postid-641,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Stijn Streuvelsstraat

Stijn Streuvelsstraat

Onze straat is inderdaad een sluipweg zowel naar het container park in het weekend als en vooral ’s morgens komende van de Stationsstraat om eveneens de lichten te vermijden. Tijdens de verkiezingen werd beloofd er iets aan te doen, ik hoop dat het initiatief met deze website – die ik trouwens een heel goed idee vind- er verandering in zal brengen. Een pasklare oplossing ligt niet voor de hand. Maar de straat zou aangenamer kunnen gemaakt worden als er enkele aanpassingen zouden gebeuren, die verschillende frustraties kan aanpakken en dit zijn het sluipverkeer, parkeer problemen, verouderde straat en troosteloze uitzicht zonder bomen of groen.  Een voorstel zou kunnen zijn, de straat zone 30 met éénrichtingsverkeer richting St-Andreaslaan, versmallen naar één rijvak waarbij er afwisselend links en rechts planten en of bomen kunnen geplaatst worden met tussenin parkeer mogelijkheden. Op het einde kan dit weer verbreden voor links en rechts afdraaiend verkeer.

Dit idee is van
Jimmy P
1Reactie
  • Familie Vandenbruwaene
    Geplaatst op 21:01h, 12 oktober Beantwoorden

    Wij wonen in de Kanunnik Davidstraat, hier ook hetzelfde probleem met sluipverkeer door de lichten in de Sint – Andreaslaan. Een ander voorstel zou zijn om de straat langs het Boothuis een één richting straat van te maken zodat er daar geen verkeer meer doorkan van in de 3 straten richting stationstraat.

Geef een reactie