Beernem kijkt verder | Plant je visie in het ideeënbos
207
page-template-default,page,page-id-207,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Plant je visie in het ideeënbos

Post hier jouw idee.
Van zodra je inzending geregistreerd is, ontvang je van ons een bevestigingsmail.
Pas daarna verschijnt je idee in het bos.

Plant je visie

i
De afbeelding mag niet groter zijn dan 2 MB
i
Vul hier je naam of initialen in. Hiermee onderteken je jouw idee op de website.
i
Vul hier jouw naam en voornaam in. Deze verschijnt niet op de website.
i
Gelieve je e-mailadres in te vullen, zodat we jou kunnen contacteren als we met jou willen communiceren over je idee of je in contact willen brengen met een instantie of persoon die jou mogelijk kan helpen bij de uitvoering ervan.
i
Gelieve je telefoonnummer in te vullen, zodat we jou kunnen contacteren als we met jou willen communiceren over je idee of je in contact willen brengen met een instantie of persoon die jou mogelijk kan helpen bij de uitvoering ervan.

Voor meldingen trottoirs, geluid, groen, …: gebruik het gratis meldpunt. Post deze niet op deze website.

 

Privacy policy
De gegevens die je hier achterlaat zijn beschermd.
Dat wil zeggen dat enkel de naam die je invult als ‘schermnaam’ zichtbaar is en dat jouw mailadres niet online komt. Wij zullen je mailadres en telefoonnummer ook nooit delen met derden zonder jouw expliciete toestemming te vragen. We kunnen je wel via mail of telefoon contacteren als we met jou willen communiceren over je idee of je in contact willen brengen met een instantie of persoon die jou mogelijk kan helpen bij de uitvoering ervan.